در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

باسلام

 اگر راننده گواهینامه نداشته باشد و تصادفی بکند که فقط منجر به خسارت دیدن ماشین خودش شود ایا بیمه البرز خسارت را پرداخت می کند؟ خسارت داده شده را دوباره مطالبه می کند یا خیر؟

 اگر راننده گواهینامه نداشته باشد و تصادفی بکند که فقط منجر به خسارت دیدن ماشین خودش شود ایا بیمه البرز خسارت را پرداخت می کند
1 پاسخ
توسط (500 امتیاز)

مطابق بند 5 ماده‌ی 6 آیین‌نامه‌ی 53 (شرایط عمومی بیمه‌ی بدنه) خسارت در صورتی که راننده گواهینامه‌ نداشته باشد یا گواهینامه‌اش متناسب با وسیله‌ی نقلیه نباشد، خسارت در تعهد بیمه‌گر نخواهد بود.