در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)

سلام

بنده چند سال در یک شرکت خصوصی مشغول به کار بوده ام و حدود بیست سال نیز در اداره ی دولتی کار کردم .
هنگام بازنشستگی با توجه به پیگیری های زیادی که جهت انتقال بیمه ی شرکت خصوصی به سازمان بازنشستگی جهت یکی کردن سنوات اشتغال و پرداخت حق بیمه انجام دادم. ولی متاسفانه دستگاه مربوطه هیچ کدام اقدام لازم را انجام نداده و به علت کوتاهی کردن یکی از کارمندان که پرونده ی مرا گم کرده بود مرا بسیار خسته کردند و در اخر هم موفق به انتقال این بیمه نشدم و تمام ده سالی که کار کردم و حق بیمه پرداخت کردم هیچگونه تاثیری در افزایش سنوات بنده جهت افرایش حقوق بازنشستگیم نداشت.

با توجه به اینکه انتقال بیمه پس از دریافت حقوق بازنشستگی امکان پذیر نیست و از طرفی کوتاهی جهت اقدام لازم از طرف بنده صورت نگرفته بود. آیا هنوز با گذشت دو سال از  بازنشسته شدنم، می توانم شکایت کنم و تقاضای رسیدگی به مشکلم را داشته باشم؟؟

با تشکر

آیا می توانم پس از دریافت حقوق بازنشستگی بیمه ی شرکت خصوصی که قبلا در ان مشغول به کار بوده ام را به سازمان بازنشستگی انتقال دهم و مابه تفاوت آن را پرداخت نمایم؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام
اگر بیمه شرکت خصوصی تان تامین اجتماعی بوده باشد بله حتی پس از بازنشستگی هم می توانید سوابق تان را انتقال دهید . اگر همکاری نکردند به دیوان عدالت اداری شکایت کنید .
با تشکر