در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)

حق بیمه اختیاری خودمو تا شهریور ماه واریز کرده ام و تیرماه استخدام شرکت شدم و از تیرماه برام بیمه اجباری واریز شده

 ایا امکان وصول پول واریزی وجوددارد؟

 لطفا ماده یا تبصره  موردنظر درصورت امکان وصول برام ایمیل کنید باتشکر
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

به موجب بند 107 بخشنامه شماره  ١۵ چگونگی نقل و انتقال حق بیمه یا کسور بازنشستگی از سایر صندوقها به صندوق تأمین اجتماعی و بالعکس، در صورت پرداخت همزمان حق بیمه اجباری با ادامه بیمه به طور اختیاری ، قراراد منعقده از تاریخ ﺗﺤﻘﻖ ﭘﺮداﺧﺖ ﺣﻖ ﺑﯿﻤﻪ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻖ اﺟﺒﺎري ﻟﻐﻮ و  ﺣﻖ ﺑﯿﻤﻪ ﭘﺮداﺧﺘﯽ و ﺣﻖ ﺳﺮاﻧﻪ درﻣﺎن ﻋﯿﻨﺎً ﻗﺎﺑﻞ اﺳﺘﺮداد ﺧﻮاﻫﺪ ﺑﻮد .