در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
بیمه عمر خریده ام اما ترجیح میدم فسخ قرارداد بیمه عمر کنم . آیا بعد از سه ماه از خرید بیمه عمر می توانم آنرا فسخ کنم ؟
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام

دوست عزیز اول از همه به شما بابت انتخاب خرید بیمه عمر تبریک میگم. شاید تعداد افرادی که به خوش فکری شما هستند، خیلی زیاد نباشند. و البته بهتون پیشنهاد میکنم برای فسخ قراردادتون تصمیم عجولانه ای نگیرید چون بیمه عمر و بازنشستگی یک فرصت بسیار خوب برای رسیدن به آینده ای بهتر هست.

در مورد سوالتون باید عرض کنم که  فسخ قرارداد بیمه طی سال اول، امکان پذیر هست اما مبلغی بازپس داده نمیشود. افراد میتوانند طی یک ماه اول قرارداد خود را فسخ کنند و کل حق بیمه پرداختی را پس بگیرند اما پس از سپری شدن یک ماه از تاریخ صدور در صورت فسخ، مبلغی به بیمه گذار پس داده نمیشود.

به شما پیشنهاد میکنم دلایل خرید بیمه نامه تون رو با دلایلی باعث شدند از خریدتون پشیمون بشید رو با کارشناس بیمه مورد اعتمادتون مطرح کنید. قطعا راهی برای ادامه این راه وجود داره.

پایدار و پیروز باشید