در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
با سلام...من یک دختر 7 ساله دارم ویک پسر 2 ساله ....میخواستم بدانم چه نوع بیمه عمری برای فرزندانم بخرم که از هر لحاظ بهترین امتیازات را داشته باشد.یا پوشش های خوبی داشته باشد ...ممنون
1 پاسخ
توسط (6,830 امتیاز)
از مزاياي بيمه عمر اميد در بيمه رازي اين است وقتي والدين  ( بيمه گذار)فرزند زير ١٨ سال خود را بيمه مي نمايند چنانچه در طول قرارداد بيمه گذار ( پرداخت كننده حق بيمه) فوت نمايد، برخلاف بسياري از بيمه هاي عمر، بدون جايگزيني بيمه گذار جديد، بيمه نامه و كليه شرايط آن پا برجا مي ماند.

همچنين سرمايه فوت بيمه نامه در سال فوت شدن بيمه گذار  ، تا پايان قرارداد بصورت اقساط ( علاوه بر نگرفتن حق بيمه) به بيمه شده پرداخت مي گردد.

در تصميم گيري درست خود موفق باشيد