در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)

با سلام

 می خواستم سوال کنم اگر در یک نمایندگی حساب عمر برای بجه خود چند سالی است که افتتاح نمودم ولی بر اساس مشکلات پیش امده حاضر نیستم دیگر با این نمایندگی کار کنیم و می خواهم نمایندگی را عوض نمایم

 خواهش می کنم مرا راهنمایی کنید

2 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)

باسلام

شما  به هیچ عنوان  پولی را را به حساب اون نماینده واریز نمبکنید  که بخواهید حساب را عوض کنید
اگر منظورتون  خدمات  ان نماینده هست  به طور مثال   صدور قبض اقساط  و ....  شما میتوانید  به شعب  و یا مرکز  ان شرکت  مراجعه نماید  و دریافت  خدمات  داشته  باشین  حتی  در شهرستان ها .
در این صورت  هیچ گونه  مراودات کاری  دیگر با نماینده  نخواهید داشت .