در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)

با سلام

بنده کارمند رسمی آموزش و پرورش و متاهل هستم و فرزندی ندارم و پدر و مادر بنده در قید حیات هستند، بعد از فوت بنده بر اثر تصادف یا ...

آیا پدر اینجانب که از کار افتاده است از خسارت بیمه سهمی می برد یا فقط خانم بنده سهم می برد سهم پدر و خانم بنده چگونه مشخص می شود؟ با تشکر فراوان

1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

دوست گرامی سلام،وقت بخیر.
شما در ابتدای اولین قرارداد بیمه عمرتون،باید قاعدتا فرمی رو پر کرده باشین که بر اساس آن،ذینفعهای بیمه نامه عمرتان مشخص شده است.
در صورتیکه فرم یادشده را پر نفرموده باشین،می بایست به اداره رفاه و یا مدیر اداری مراجعه و تقاضای فرم ذینفعهای بیمه نامه را بدهید تا هرکسی را که به هر میزان دوست دارین بعنوان ذینفع به شرکت بیمه معرفی نمایین.