در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)

 با سلام

 من می خواهم از طریق اینترنت حق بیمه عمرم را پرداخت نمایم در ضمن اینجانب در بانک تجارت هم حساب دارم و خدمات اینترنتی را هم برای حسابم فعال کرده ام حتی می دانم که این امکان را در این بخش بانک با پرداختهای شناسه دار در اختیارم گذاشته است اما همین که تمامی مراحل را طی می کنم و رمز دوم را وارد می کنم سیستم هشدار خطای سیستمی می دهد آیا هنوز این امکان وجود ندارد؟

2 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)

با سلام

شما بفرمایید کدام شرکت  بیمه عمر دارین
چون ۹۰% شرکت ها  از جمله بیمه    آسیا   ایران / ما و...پرواخت از طریق ابنترنت را دارن .معمولا  از  سایت  اصلی  شرکت های بیمه  وارد درگاه  پرداخت اقساط خواهند شد .