در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)

    در خودکشی منجر به فوت که بیش از سه سال از قرارداد گذشته باشد در بیمه عمر و بیمه عمر وپس انداز چه مقدار از سرمایه پرداخت می شود

3 پاسخ
توسط (140 امتیاز)

با سلام

به  کسی که خودکشی کند در بیمه عمر هیچ سرمایه فوتی داده نمی شود شما  فقط میتوانید  بازخرید کنیدوحق بیمه هایی ک پرداخت کرده اید را دریافت کنید و چون ۳ سال مدت کمی است احتمالا کمتر از آنچه پرداخت کرده اید ب شما تعلق می گیرد
موفق باشید
توسط (20,960 امتیاز)
سلام

دوست گرامي

بعد از قرارداد بيمه عمر و صدور سند عمر تمام قوانين ضميمه سند عمر ميشود

در چه شرايطي به بيمه شده پرداخت نميشود همه ذكر شده مطالعه بفرماييد مشاهده ميكنيد يكي از اين شرايط خودكشي

فوت در پيست و مسابقه ماشين و چندين موارد ديگر .موفق باشيد