در بیمه بیکاری توسط (120 امتیاز)

سلام

من پایه ام یک میلیون و دویست هزارتومن هست فکرمیکنم یکسال و نیم بیمه به من تعلق میگیره ؛ میخواستم بدونم دقیقا چه مبلغی بیمه بعنوان بیکاری هر ماه بمن میده با کسر حق بیمه ؟
و ایا مسکن و بن هم تعلق میگیره ؟
من فرمولش رو چن جا خوندم ولی محاسبه شو بلد نیستم اگر امکان داره شما حساب کنید مثلا 800 یا مثلا 930 یا هر چی که میشه
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
‌با سلام
مطابق بند ب - ماده ۷ قانون بیمه بیکاری؛ میزان مقرری روزانه بیمه شده شما معادل (55%) متوسط مزد یا حقوق و یا کارمزد روزانه می‌باشد. به مقرری افراد متأهل یا‌متکفل، تا حداکثر (4) نفر از افراد تحت تکفل به ازاء هر یک از آنها به میزان (10%) حداقل دستمزد افزوده خواهد شد. در هر حال مجموع دریافتی‌مقرری‌بگیر نباید از حداقل دستمزد، کمتر و از (80%) متوسط مزد یا حقوق وی بیشتر باشد.

‌حق مسکن و بن تعلق نمی گیرد.
مبلغ بیمه بیکاری مشمول کسر حق بیمه و مالیات نمی باشد.