در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)

با سلام

آیا قراردادی که برای بیمه عمر با شرکت بیمه پاسارگاد میبندم عبارت "فوت به هر علت" قید میشود؟ چون در فرمت جداول و فرمت قراردادهاشون از این عنوان نام نبردن.من میخوام عمرمو بیمه کنم!
نمیخوام بعد از 30 سال شرکت بیمه از این عبارات برای claim استفاده کنه.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
با سپاس
4 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)

با سلام
شما در بیمه عمر و تامین آتیه دو نوع پوشش فوت خواهید داشت یکی فوت در اثر حادثه و دومی فوت طبیعی یا هر علت دیگر..فقط اگر خودکشی بصورت ارادی باشد مشمول پوشش نخواهد بود