در بیمه روستایی و عشایر توسط (100 امتیاز)
با سلام

پدر بزرگ من ۸۱ سال سن داشته و ۱۱ سال بیمه روستایی به صورت سالانه پرداخت کرده است و در روستا زندگی میکند.

ایا میتوان اقدام به بازنشستگی کرد برای ایشان ؟؟؟ایشان به دلیل کهولت سن نمیتواند کار بکند
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

در صورت درخواست ازکارافتادگی این موضوع باید در کمیسیون پزشکی تائید گردد . کمیسیون پزشکی بیمه روستائیان و عشایر طبق قراردادی همان کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی است . در غیر این صورت حداقل باید 15 سال سابقه داشته باشید .

با تشکر