در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
در صورت بروز حوادث رانندگی با دستگاه مینی بوس و داشتن گواهینامه ب1 بیمه به فوت یا مجروح تعلق می گیرد یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
سلام دوست عزیز :

در پاسخ  به سوال شما مقدمه ای عرض کنم : در تصادفات وسایل نقلیه ابتدا باید بررسی کنیم آیا وسیله مذکور بیمه نامه شخص ثالث معتبر دارد یا خیر  اگر جواب خیر است که داشتن یا نداشتن گواهینامه تفاوتی ندارد و خسارت به عهده مقصر حادثه میباشد. حال فرض کنید گواهینامه مجاز و یا متناسب وجود  نداشته باشد اگر وسیله مذکور بیمه نامه شخص ثالث معتبر داشته باشد خسارت توسط شرکتهای بیمه میبایست بدون هیچگونه اخذ تضمینی به زیاندیده پرداخت و سپس شرکت بیمه به وکالت از زیاندیده به مقصر حادثه مراجعه و مبلغ خسارت را بازیافت میکند پس نتیجه میگیریم وسایل نقلیه در زمان حادثه باید هم بیمه نامه معتبر داشته باشند و گواهینامه مجاز و متناسب وسیله نقلیه گواهینامه ب 1 متناسب خودرو مینیبوس نیست