در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

 پدر اینجانب دبیر بازنشسته اموزش و پرورش بوده و نزدیک به یک سال فوت کرده اما بیمه از پرداخت حق بیمه عمر ایشان خودداری مینماید به این دلیل که حق بیمه ماهیانه توسط اموزش و پرورش دیر پرداخت شده است . در صورتی که حق بیمه عمر پدرم ماهیانه طبق مدارک موجود کسر می شده است

لطفا راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
با درود و وقت بخیر.

لطفا به سایت بیمه مرکزی رفته و از شرکت بیمه مورد نظر شکایت بفرمایین،شماره پیگیری شکایت تون و تاریخ شکایت رو هم جایی بنویسین.

سپس بعد از دو تا سه روز به سایت مراجعه کنین،در صورتیکه ترتیب اثر نداده بودن با شماره زیر بگیرین:

.۰۲۱-۲۲۰۵۰۰۰۱-۵