در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
با سلام.
بنده در انبار فروشگاههای جانبو مشغول بودم که در ماه اخر سال 1395 استخدام شدم و بدلیل فشار کاری بیش از حد ماه اخر سال و فشاری کاری کلی انبار و برداشتن بسته های روغن کمرم دچار دیسک کمر شده (1396/5/21) و رفتم پزشک و بعد از عکس mri پزشکم گفته ک مهره پنجم کمرت دچار دیسک شده و باید عمل بشی یا کلا نباید چیز سنگین برداری. کلا سر درگم موندم ک چیکار کنم کارفرما میگه کار انبار سخته و سنگین برات نمیتونم کاری کنم.

ایا میتونم بعد از عمل شکایت کرده و دیه بگیرم؟ یا برم عمل و پزشک بگه ک باید 6 ماه استراحت کنی و به کار سنگین دست نزنی اون موقع حقوقم پرداخت میشه یا ن؟ و اینکه اول از کجا شروع کنم یعنی برم عمل بعد شکایت کنم یا بلعکس؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

برای گرفتن استراحت پزشکی باید با نامه تجویز استراحت پزشک معالج تان به پزشک معتمد سازمان تامین اجتماعی مراجعه کرده و تائیدیه ان را بگیرید . بعد از عمل در اولین فرصت این کار را انجام دهید .

با تشکر