در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

من مهندس برق هستم ولی عنوان بیمم خدمات عمومی رد شده بعد شش ماه تازه فهمیدم به شرکت هم در خواست عوض شدن عنوان بیمه رو کردم ولی عوض نشد چون بیمه رو برای گرید شرکت خودم میخوام.

  کاری میتونم بکنم؟ قبلا تحت شرکت قبلی عنوان بیمه مهندس برق بود ولی شرکت جدید مهندس رد نکرد. البته لازم به ذکر من تو یه اداره دولتی کار میکنم ولی تحت پوشش شرکت پیمانکاری هستم
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

اگر مسئولین شرکت تان همکاری نکردند به شعبه تامین اجتماعی مراجعه کرده و درخواست بازرسی تحقیقی دهید . این کار را برای این انجام داده اند که حق بیمه کمتری پرداخت کنند و این موضوع قطعا به ضرر شما است .

با تشکر