در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
می خواستم بدونم آیا من بیمه تکمیلی شرکت بیمه ایران رو دارم ؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

اگر نمی دانید که جزء بیمه شدگان بیمه ایران هستید، کافی است با ارائه کد ملی به یکی از شعب بیمه ایران، استعلام بگیرید.

اما معمولا قبل از عقد قرارداد بیمه درمان گروهی، فرم پیشنهاد تکمیل می شود، حق بیمه از حقوق یا نقدی دریافت می شود و ... که شما مطلع می شوید. اما محض احتیاط استعلام بگیرید.