در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
باتشکر.

.می خواهم بدونم حقوق بیمه بیکاری آیا حداکثری هم داره یا هرچی  حقوقت هست برای حساب میکنن یا سقفی هم دارد؟

مثال آگه حقوقت چهار میلیون بشه آیا بهت میدنش  یا نه
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
دستمزد روزانه بیمه بیکاری، ۵۵ درصد متوسط مزد یا حقوق و یا کارمزد روزانه قبل از بیکاری می باشد.
در صورت تأهل یا متکفل بودن به ازای هر یک از افراد تحت تکفل (حداکثر تا ۴ نفر) ۱۰ درصد حداقل دستمزد بیکاری اضافه می شود.
این مبلغ نباید از حد اقل حقوق سال کمتر و از 80 درصد حقوق قبل از بیکاری بیشتر باشد.