در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
باسلام وعرض احترام وخسته نباشید.

چندی قبل دنبال شرایط بیمه عمر ایران بودم که متوجه شرایط دیگه ای شده م که میشدمبلغی در اول هرسال یادراول قرارداد واریزمیکنیم و بعد مدتی بازنشسته میشوی که جداولش باجداول بیمه عمرمتفاوت بود بدین شکل که غیر از بازخریدی هیچ کدوم از ردیفهای جداول بیمه عمر رو نداشت حال چندسوال داشتم؟

1.آیاشرکتهای دیگه هم این شرایط رودارن

2.بعدازاتمام قراردادکه شروع به پرداخت مبلغ بازنشستگی میشه اگرشخص فوت نمایداندوخته وی چه میشود؟

3.درهربیمه عمرچندبارمیشودالحاقیه تنظیم نمود

4.اگرفردبیمه شده مبلغی روغیرازمبلغ مندرج درقراردادش خواسته باشه بعنوان افزایش اندوخته ش پرداخت کند

آیااین مبلغ حداقل و حداکثر داره و درشرکتهای مختلف شرایط متفاوته و سود قابل محاسبه به این مبلغ چند درصده و تاثیری بر سرمایه فوت و هزینه های پزشکی دارد یا خیرو به نظرشما آیا اینکار بهتره یا اینکه الحاقیه بزنیم و کلامبلغ قرارداد رو تغییر بدیم؟

ممنون از بذل توجه و پاسخگوییتون شرمنده سوالم طولانی شد
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

جدول هیچیک از بیمه های زندگی شرکت های بیمه با هم یکسان نیست،بدلیل اینکه بعضی از شرکت ها بابت پوشش های اضافی،حق بیمه اضافی دریافت می کنن (مانند بیمه کارآفرین)،و بعضی از شرکتها حق بیمه را از حق بیمه اصلی برداشت می نمایند(مانند بیمه پاسارگاد).

ضمنا پوشش های بیمه ای که در هر یک از شرکت های بیمه ارایه میشود،با شرکتهای دیگر متفاوت است و حق بیمه های شان نیز متفاوت.

پس حتی در شرایط مساوی نیز،جداول شرکتها با هم یکسان نمی باشد.

۱-هیچ شرکتی،بجز شرکت بیمه ایران،تعهد پرداخت حقوق بازنشستگی نداشته و ندارد.

حتی بیمه ایران هم که در حال حاضر این تعهد را میدهد،اگر بتواند به این تعهدات عمل نماید،واقعا شاهکار کرده است.

در نظر داشته باشین که شرکت های بیمه اجازه دادن اینگونه تعهدات را ندارند،زیرا نرخ سود بیمه های عمر،با تغییرات در سود بانکها نیز دستخوش تغییر میگردد و کشور ما همچون سوییس کشوری نیست که میزان تورم در آن تنها بین ۱٪ تا ۲٪ باشد!!!

پس بدونین که تنها اتفاق خوبی که در بیمه نامه های عمر میفته اینه که شما در خلال بیمه نامه،دارای پوشش های بیمه ای هستین و پول تون در حال پس انداز شدنه و این پس انداز در آخر قرارداد به شما تعلق داره.

و کسی از آینده خبر نداره،ولی شما میتونی از الآن فرهنگ پس انداز رو در زندگی خودت شروع کنی تا بقیه هم یاد بگیرن.

۲-در زمانی که بیمه نامه جاری هست،اگر بیمه شده فوت نماید،غرامت فوت بهمراه اندوخته بین وراث تقسیم میشه.

۳-شرکت های بیمه معمولا سر سال بیمه ای تغییرات بیمه نامه را از سوی بیمه گذار قبول مینمایند و این تغییرات حد و مرزی نداره.

۴-این چیزی که شما میگی رو اصطلاحا بهش میگن سپرده گذاری.

همه شرکتهای بیمه روش پرداخت سپرده رو ندارن،ولی بیمه پاسارگاد از بدو تاسیس این روش پرداخت حق بیمه رو داشته.

سپرده گذاری در بیمه پاسارگاد با سود تضمینی ۱۳٪ انجام میشه،بر روی تمام پوششهای بیمه نامه اثر گذاشته و باعث افزایش پوشش ها (تا سقف مجاز در بیمه نامه) شده،باعث افزایش میزان اندوخته و تمامی مبالغ مندرج در بیمه نامه شده و تا ۱۹٪ سود مشارکت در منافع نیز به آن تعلق خواهد گرفت.

البته ذکر این نکته نیز خالی از لطف نخواهد بود تا هم میهنان گرامی در جریان باشن که باحتمال قوی تا ۳ هفته آینده،سود بانکها مجددا کاهش پیدا خواهد نمود که در اینصورت،نرخ سودهای بیمه های عمر نیز کاهش خواهد یافت.

پس اگه میخواین بیمه عمرتون رو ثبت نام کنین،زودتر دست بکار بشین تا از مزایای اندوخته ای بهتر و بیشتر بهره مند بشین.