در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سال پرداخت بیمه عمر چقدر است؟
3 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)
با سلام
یکی از مزایا بیمه عمر همین موضوعی است که شما پرسیدین    که در جواب شما  در بیمه های عمر  خواسته شما  تعیین میکنید   چند سال  با چه مبلغی اقساط و...  را پرداخت نماید و  بازنشته بیمه عمر شوید
نکته
معمولا ما نماینده ها  نسبت  به سن و موقعیت شغلی شما نسبت به پرداختی که اعلام میکنید  در زمان  صدور  بهترین پبشنهاد ارائه میکنیم   و بعداز آن  باز هم بسته به نظر شماست.
در انتخاب شرکت بیمه ای جهت  بیمه عمر  دفت نمایید  سود  غیره منطقی ملاک نباشد و همچنین توانگری مالی  شرکت ها را بسنجین
موفق و پیروز باشین