در سوابق بیمه توسط (-1,060 امتیاز)
چگونگی ثبت درخواست برای افراد فاقد بازرسی در سایت جدید سابقه تامین اجتماعی
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

سوالتان چندان مفهوم نیست و مبهم است . اگر منظورتان را درست فهمیده باشم به مطلب زیر دقت کنید :

امکان ثبت اعتراض کارفرمایان و بیمه شدگان در پورتال بازرسی الکترونیک در 12 استان کشور (آذربایجان شرقی و غربی، بوشهر، ایلام، سیستان و بلوچستان، یزد، فارس، کرمان، هرمزگان، قزوین، البرز و شهرستانهای استان تهران) فراهم شده است . کافیست به آدرس پورتال فوق الذکر portal.tamin.ir رفته و پس از ثبت نام و گرفتن کد کاربری و گذرواژه درخواست هایتان را انجام دهید : در خواست هایی مانند بازرسی برای افراد فاقد سابقه ، مشاهده بازرسی های انجام شده ، درخواست اعتراض به بازرسی های انجام شده (توسط کارگر و کارفرما) و مشاهدات اعتراض های انجام شده .

با تشکر