در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
باسلام

من 47 سال سن و 21 سال سابقه خدمت در مخابرات ( کارمند رسمی دولت ) دارم و بطور مستمر حق بیمه را به تامین اجتماعی پرداخت کرده ام . لطفا راهنمایی کنید من با کدام روش زیر می توانم بازنشته شوم.

1- از شغلم استعفاء بدم و به بیمه مراجعه کنم و درخواست بازنشستگی کنم.

2- از شغلم استعفاء بدم و در یک شرکت خصوصی چند ماه بیمه رد کنم و بعد درخواست بازنشستگی کنم.

لطفا در صورتی که راه حل بهتری سراغ دارید بنده را راهنمایی کنید.
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام اگر شما تحت پوشش قانون کار باشید با بیست سال سابقه و۴۲سال سن میتوانید بازنشسته شوید ونیازی نیست از محل خدمت خود استعفا دهید