در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

من در جایی به مدت 13 ماه مشغول به کار بودم و کارفرما با نپرداختن حق بیمه الان بدهکار است و باید مبلغ  را تقسیط کند و بپردازد. از طرفی من تحت پوشش بیمه درمانی پدرم هستم و دفترچه تامین اجتماعی دارم. اگر کارفرما شروع به پرداخت اقساط کند تکلیف دفترچه بیمه من چیست و سوال دوم اینکه اگر این پرداخت قسط تمام شود و من هنوز بیکار باشم آیا پدرم دوباره می تواند مرا بیمه درمانی کند؟ درصورتی که بتواند حق بیمه آن چه مبلغی خواهد بود؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام اگر شما خانم باشید باید از پوشش پدر خارج شوید تا بتوانید نسبت به بیمه خود اقدام نمایید واگر مجدد مشغول بکار نشوید وازدواج نکنید میتوانید مجدد تحت پوشش پدر بروید