در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
آیا عمل شکستگی بینی شامل بیمه میشود
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام بیمه های درمانی معمولاً فقط هزینه انجام عمل جراحی بینی به خاطر اصلاح عملکرد بینی را پوشش می دهند. برخی بیماران می توانند با پرداخت هزینه بیمه ماهانه از این خدمات استفاده کنند. عمل جراحی بینی برای اصلاح عملکرد معمولاً برای بهبود عملکرد تنفسی بیمار انجام می شود. شرایطی که در این نوع عمل جراحی اصلاح می شوند شامل موارد زیر هستند:

تنگ شدن دهلیز بینی که در آن دیوارهای جانبی بینی شروع به حرکت به سمت داخل می کنند و به این ترتیب راه تنفس فرد مسدود می شود. در این حالت جراحی اصلاح عملکرد بینی می تواند موقعیت این دیوارهای جانبی را در محل مناسب آنها تثبیت کند و به این ترتیب امکان تنفس راحت را در اختیار بیمار قرار دهد.
مخروط داخلی بزرگ در بینی که نیازمند حذف بخشی از بافت داخلی این مخروط است و می تواند در هر یک از دو طرف سوراخ های بینی قرار داشته باشد. این مخروط ها وظیفه تمیز کردن هوا در زمان عبور آن از بینی را بر عهده دارند. زمانی که این مخروط ها بسیار بزرگ باشند، می توانند از عبور هوا جلوگیری و ممانعت کنند. به این ترتیب جراح می تواند اندازه این مخروط ها را کوچک کند تا به این ترتیب امکان تنفس مناسب برای فرد بیمار ایجاد شود.
شکسته شدن استخوان بینی
انحراف جداره جدا کننده منافذ بینی که در این وضعیت جداره بینی به یک طرف متمایل می شود و به این ترتیب جلوی تنفس صحیح فرد را می گیرد.
برای استفاده از خدمات بیمه برای عمل جراحی اصلاحی بینی، جراح شما می تواند مدارک مورد نیاز را با استفاده از چند روش خاص در اختیار شما قرار دهد. برای مثال سی تی اسکن ناهنجاری های موجود در بینی شما را که برای دیگران قابل مشاهده نیست، نشان می دهد. با استفاده از روش آکوستیک رینومتری می توان از وضعیت داخل بینی بیمار یک تصویر تهیه کرد. از روش رینومانومتری می توان برای تعیین سطح و میزان عبور هوا از سوراخ های بینی استفاده کرد. در برخی موارد، شرکت های ارائه دهنده بیمه خدمات درمانی بیماران را ملزم می کنند که نشان دهند سعی در بهبود مشکلات عملکرد بینی خود با استفاده از سایر روش های درمانی داشته اند. این روش ها می توانند شامل استفاده از آنتی هیستامین ها، تزریق ضد آلرژی، و نیز استفاده از اسپری استروئید باشند.