در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
بابت سوال قبلی(فرده کشته شده در خیابان و شک کردن به هویت مقتول توسط دادیار،در صورتی که تمام مراحل قانونی مقتول و تشخیص هویت انجام شده)کمکم کنید که حالا که پرونده در دادگاه است،

آیا دیه آن خدابیامرز را دولت میپردازد!؟چگونه و چه مقدار؟قوانینش چیست؟
ممنون.
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بله طبق ماده ٢١ قانون بيمه شخص ثالث صندوق موظف به پرداخت يك ديه كامل بصورت يوم الادا يعني٢١٠ ميليون تومان مي باشد