در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

شرکتی که تازه کدکارگاه گرفته است برای رد کردن لیست بیمه کارکنان خود آیا مجدد نیاز به ثبت نام بیمه شدگان در شعبه دارد؟ با توجه به این که تمامی کارکنان دارای سابقه بیمه و کد بیمه می باشند. ؟؟ این سوال را به علت زیر پرسیدم:

( کد کارگاه و گرفته ام اما ثبت نامی در شعبه جهت پرسنل انجام نشده است زیرا در شعب دیگر کد بیمه داشته اند)

برای ارسال لیست بیمه به خطاهای زیر برخورم:

- شماره  بیمه شده در اطلاعات هویتی بیمه شدگان یافت نشد.

- کد ملی نامعتبر است

با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام هر شخصی که برای اولین بار در هر کارگاهی   مشغول بکار میشود باید نامنویسی از طریق شعبه انجام شود حتی اگر سابقه وشماره بیمه داشته باشد