در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)
با سلام و ادب، خواهشمند است عرض بفرمائید آیا می توان در بیمه های عمر انفرادی اندوخته آخر دوره را دستی محاسبه کرد

.در صورت امکان نحوه محاسبه را برای اینجانب ارسال فرمائید.
2 پاسخ
توسط (420 امتیاز)
بیمه های عمر محاسبات پیچیده ریاضی و آکچوری داشته و توسط سیستم انجام می شود.

در ضمن خرید بیمه نامه جدول پیوست داشته می توانید به آن مراجعه فرمایید
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

مبنای محاسبات اندوخته ریاضی بیمه های زندگی،بر اساس حق بیمه پوشش های بیمه نامه،سن و فاکتورهای خاصی می باشد و شما ۲ بیمه نامه را (از شرکت های مختلف بیمه)،نمیتوانی پیدا کنی که حتی با یکسان بودن پوششهای آنها،محاسبات اندوخته ای شان یکسان باشد.

هیچ فرد و حتی هیچ نماینده ای نیز این امکان را ندارد که بتواند ذخیره ریاضی را با هیچ‌فرمولی محاسبه نماید،مگر اکچویر شرکت بیمه!!!

ضمنا بدلیل متغیر بودن سودهای تضمینی و نیز سود مشارکت نیز،باز این امکان از همه افراد سلب می گردد.