در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
آیا کسی که بیمه روستایی دارد و جایی شروع به کار و بیمه تامین اجتماعی میشود مدتی که بیمه روستایی پرداخت کرده جزء سابقه بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

          در صورت انتقال حق بیمه های پرداختی خود از صندوق روستائیان به صندوق بیمه تامین اجتماعی و پرداخت مابه التفاوت آنها ( وفق ماده واحده قانون نقل و انتقال حق بیمه یا بازنشستگی مصوب 1365/03/27 و آیین نامه تبصره 3 ماده واحده قانون نقل و انتقال حق بیمه یا بازنشستگی مصوب 1365/11/08 با اصلاحات بعدی آن)، این مدت به عنوان سابقه پرداخت حق بیمه، جهت استفاده از مزایای بازنشستگی،ازکارافتادگی و فوت به شمار آمده، مشروط به آن که در زمان بازنشستگی دارای حداقل سابقه پرداخت حق بیمه  مندرج در قانون تامین اجتماعی را داشته باشید.