در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (190 امتیاز)
با سلام

اگر قبل از اعزام به سربازی کسی خود را به مدت دو سال بیمه اختیاری کند و پس از برگشتن از خدمت در جایی مشغول به کار و بیمه اجباری شود آنوقت

- مدت خدمت سزبازی به عنوان سابقه حساب می شود؟(بدون خرید مدت خدمت و پرداخت وجه) ؟

- ایا ان دو سال بیمه اختیاری در سابقه کار او حساب می شود ؟ یعنی پس از 28 سال پرداخت بیمه اختیاری بازنشست می شود؟

با تشکر از پاسخ شما
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

1- اگر تاریخ پایان خدمت قبل از مرداد سال 1385 باشد بله وگرنه نه و باید حق بیمه مربوطه را پرداخت نمائید .

2-بله محاسبه می شود.

با تشکر