در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
من ۲۰ ماه پیش تصادف کردم اتوبوس از روی پای من رد شد راننده و صاحب اتوبوس هیچ مسئولیتی دربرابر خرج و مخارج من عهده دار نشدن

بعد از ۲۰ ماه و ۲ بار دادگاه تجدید نظر و این همه پزشک قانونی رفتن و۳ تا عمل پیوند ک روی پایم انجام شد تازه ۱۲ درصد دیه رو بهم دادن

راننده ۱۵۰ هزارتومن جریمه شده ۳ ماه حبس رو با سند ازاد شده اتوبوس ۳ روز تو پارکینگ بوده و هیچ طول درمانی ب من تعلق نگرفته باید پیش چ کسی شکایت کنم در مورد این بی عدالتی؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

در ارتباط با حبس و جريمه راننده اون جنبه عمومي جرم مي باشد و شما نميتوانيد در جنبه عمومي جرم تاثيري بزارين و خب در ارتباط با جنبه خصوصي جرم يعني ديه شما (از رويه قانون مجازات اسلامي تعيين خورهد ) و اگر شما فكر ميكنيد كمتر از حق شما براي شما تعيين درصد شده اگر دلايل جديدي دارين ميتوانيد به راي اعتراض بزنيد و همچنين براي شما طول درمان در نظر گرفته نخواهد شد و فقط خسارات بدني قابل پرداخت مي باشد