در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
درباره

باسلام

۳ سال پیش با تماس کلانتری محل مربوطه مطلع شدیم پدر خانم بنده جنازه اش را که چند تکّه شده بود در خیابان پیدا کردند.بعد از مراحل قانونی(تشخیص هویت،باطل کردن شناسنامه،انحصار ورثه،شکایت،خاک سپاری و ...) به ما اطلاع دادند که شخصی که با ماشین به آن خدا بیامرز برخورد کرده رو پیدا نکردند و پرونده ما ۲ سال در دادسرا جشنواره ماند تا مراحلش سپری شود تا دیه از صندوق به ما تعلق بگیرد

.ولی بیمه پرونده مارو برگردوند و گفت پرونده کامل نیست و نباید از طرف دادسرا به ما برسه،وباید از طرف قاضی دادگاه تحقیقاتش کامل بشه.ما وکیل گرفتیم،پرونده رفت دادگاه مدرس.جلسه ی ما شنبه ای افتاد که تعطیل رسمی اعلام شد،حالا مهرماه موعد پروندمون شده.

دادیار روزهای آخر سره هویّت آن خدابیامرز هم اذیت کرده بود و گفته بود از کجا معلوم جنازه متعلق به پدر شماس!!!

خواهش میکنم کمکمان کنید که آیا دیه به ما تعلق میگیرد!؟

به خاطره این حرف دادیار ما چگونه از خود دفاع کنیم!؟چگونه حقمان را بگیریم!؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

شما از طريق ازمايشات ژنتيكي ميتونيد به اين امر دست پيدا كنيد كه ايا اون خدابيامورز پدرخانوم شما بوده يا نه همچنين صندوق طبق راي وحدت رويه موظف است با قرار منع تعقيبي كه از سوي مراجع صادر خواهد شد ديه شخص رو پرداخت كند و لزومي ندارد كه با شكايت حقوقي از صندوق و محكوميت ان را پرداخت كند