در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام

هفته ی پیش قبل از اینکه سرنشین پیاده شده در رو ببنده شروع به حرکت کردم که در ماشین خورد بهش و خورد زمین/اونجا گفت حالم خوبه ولی بعد بردنش بیمارستان و قضیه کم کم بیخ پیدا کرد

الان از دست من شکایت کردن و میگن ما دیه میخوایم و اگه بیمه قبول نکنه خودت باید دیه بدی(موقع حادثه به پلیس خبر ندادیم اما شاهد و دوربین مدار بسته در مورد این اتفاق موجوده)
همچین چیزی ممکنه که من خودم مجبور بشم دیه بدم؟
زندانی هم برای من داره این اتفاق؟
دادگاه چقدر من رو جریمه میکنه؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

خير بيمه خسارات رو كامل پرداخت خواهد كرد و همجنين شما ميتونيد درخواست ترسيم كروكي صحنه بهم خورده(كروكي فزضي)كنيد تا كارشناسان دادگستري براي شما يك كروكي تهيه كنند و پرونده روال كيفري خود را طي كند