در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (100 امتیاز)
بازیاب بیمه ایران هستم با شعبه صدور به مشکل برخوردم میخوام از یه شعبه دفتر فرعی بگیرم  چطور میتونم این کارو بکنم ؟

ضمن اینکه دفتر بیمه دارم  وفقط میخوام واحد صدورمو تغییر بدم  یا اگه بشه برای خودم کد بگیرم

یکسال سابقه کار به عنوان بازاریاب بیمه ایران برای دفتر فرعی کار کردیم چطور میتونم کد بگیرم یا شعبه صدورمو عوض کنم
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
شرای دریافت کد نمایندگی در وبسایت شرکت بیمه ایران موجود است. می توانید به وبسایت بیمه ایران مراجعه کنید و اطلاعات خوبی کسب کنید.