در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام و عرض خسته نباشید

میخواستم بپرسم برای دختری که پدر و مادرش را از دست داده و حال ازدواج کرده است، جهت تحت تکفل قرار گرفتن همسر و دریافت دفترچه بیمه تامین اجتماعی (دفترچه مفقود نیز شده است) میبایست حتما قبل از انجام این کار بیمه قبلی او که تحت تکفل پدرش بوده باید باطل شود؟ یا این موضوع به صورت خودکار با بیمه شدن او توسط همسرش انجام می شود ؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

نه . ابتدا باید دفترچه قبلی را باطل نموده و سپس درخواست دفترچه جدید بدهید .

با تشکر