در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
هنگام خرید خودرو صفر از کمپانی ایران خودرو برای دریافت کارت طلایی چقدر هزینه بیشتر باید پرداخت شود؟
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
با سلام

کارت طلایی مانند دیگر اپشنهای که روی هر خودرو به درخواست مشتری نصب میگردد نیز هزینه دارد کارت طلایی در چند دسته (از نظر نوع و میزان خدمات دسته بندی میشود) و شما باید برای خرید آن بسته به نوع کارت هزینه مخصوص آن کارت را پرداخت کنید  موفق باشید