در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام

 آیا بیمه زنان خانوار شامل فرانشیز می شود باید و باید فرانشیز پرداخت کنند
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

اگر مقصود، حق سرانه درمان جهت استفاده از دفترچه بیمه و خدمات درمانی سازمان تامین اجتماعی است؛ این امر کاملاً اختیاری است. برابر مقررات موجود؛ در صورت انتخاب حق سرانه درمان و در زمان استفاده از مراکز ملکی سازمان تامین اجتماعی، از ایشان مبلغی با عنوان فرانشیز دریافت می نمایند؛ به عبارتی ، درمان آنها مانند بیمه های اجباری رایگان نیست.