در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)
باسلام

من حدود 26 سال سابقه پرداخت حق بیمه اجباری دارم و بدلیل تعدیل شدن از کارگاه در پایان سال93، از آن موقع تاکنون بیمه بیکاری میگیرم (ماهانه 2/400/000تومان)و میتوانم تا پایان سابقه 30 سال هم این مبلغ را بگیرم و سن من الان 51 سال است و البته در سالهای آخر پرداخت بیمه اجباری، نزدیک به سقف بیمه را پرداخت میکردند.

سئوال من از جنابعالی این است که:

1- آیا مبلغ مستمری بیمه بیکاری در محاسبه بیمه بازنشستگی تاثیر دارد. لازم به ذکر است که این سئوال را از اپراتورهای سامانه تلفنی  1420 تامین اجتماعی پرسیده بودم و در جواب گفتنتد که خیر دو سال آخر بیمه اجباری مبنای محاسبه خواهد بود.

2-سئوال بعدی من این است که اگر مبنای محاسبه بیمه بازنشستگی 2 سال آخر بیمه اجباری باشد و مستمری بیمه بیکاری تاثیری در آن ندارد آیا من که چند سال آخر سقف بیمه را رد میکردم در زمان بازنشستگی سقف حقوق بانشستگی را میگیرم یا برمبنای حقوق و بیمه اجباری 4 سال قبل حقوق بازنشستگی میگیرم.

آ3-یا بهتر نیست که من از این به بعد خودم را بیمه اختیاری نمایم تا محاسبه بیمه بازنشستگی با این بیمه منظور شود.
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

1. مبلغ مقرری بیمه بیکاری تاثیری در محاسبه مبلغ مستمری بازنشستگی نداشته و مبنای محاسبه مبلغ مستمری بازنشستگی، متوسط دستمزد شما ظرف آخرین دو سال پرداخت حق بیمه، تقسیم بر بیست و چهار.( تبصره ماده 77 قانون تامین اجتماعی)

2. میزان مستمری شما بر اساس دستمزد جهار سال پیش خواهد بود؛ که در حال حاضر _و افزایش دستمزد سال های گذشته تا کنون_ دیگر سقف نمی باشد.

3. بهترین راه، اشتغال و ادامه بیمه اجباری با دستمز بالا می باشد.