در بیمه روستایی و عشایر توسط (100 امتیاز)
سلام

مامانم بیمه روستایی و عشایر دارد میخواهد بیمه روستایی رو لغو کند و تحت پوشش کمیته امداد قرار بگیرد

 آیا امکانش هست  اگه امکانش هست از کجا شروع کنیم

 با تشکر
2 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام باید درخواست ابطال بیمه روستایی وعشایر را تحویل بدهد وبعد از ابطال، درخواست تحت پوشش قرار گرقتن کیته امداد را تحیل کمیته امداد بدهد وچنانچه بازرس کمیته امداد تایید نماید میتواند تحت پوشش قرار بگیرد