در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
آیا در بیمه عمر پاسارگاد بعد از سی سال پرداخت چهارصد میلیون به ما پرداخت می کنند ؟
2 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درودبرشما، اول اینکه شما نگفتید چه مبلغی پرداخت میکند و با چه شرایطی .ولی در بیمه های عمرو سرمایه گذاری این امکان وجود دارد با هر مبلغی و هر سن میتوانید این بیمه نامه را تهیه کنید و حتی خودتان تعیین کنید در 30 سال بعد چه مبلغی داشته باشید. درکل بله این میتواند بسته به پرداختی شما درست باشد که بعد از 30 سال چهارصد میلیون تومن اندوخته داشته باشید.