در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
در شرکت بیمه پاسارگاد کسی ک بیمه عمر داره چند درصد ب بیمه ثالث ماشینش تخفیف میخوره؟؟؟؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

از مورخه ۹۵/۰۳/۲۹ بنا به بخشنامه بیمه مرکزی،تمام تخفیفاتی که شرکتهای بیمه بطور غیر معمول برای بیمه نامه های ثالث بیمه گذاران خود اعمال می کردند لغو گردیده.

این قانون حتی شامل خود نمایندگان بیمه هم که شامل تخفیف میشدند گردیده و آنها نیز همانند سایر افراد عادی باید حق بیمه ثالث خود را مانند افراد عادی پرداخت نمایند.

در مورد بیمه بدنه ولی،تخفیفات بیمه های عمر تا ۴۵٪ کماکان قابل اجراست.