در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
باسلام

به جهت اینکه مبلغ درخواستی صندوق تامین اجتماعی برای انتقال سنوات خدمتی از صندوق بازنشستگی بسیار بالامی باشد ( بر مبنای حقوق فعلی ) آیا می توان با دریافت کلیه پرداختی های سنوات قبل از  صندوق بازنشستگی ،  معادل سال های کمتری را در صندوق تامین اجتماعی رامنظور کرد .

 بدین معنی که با دریافت مبلغ مثلا 20 سال پرداختی به صندوق بازنشستگی ،  سال های کمتری را در صندوق تامین اجتماعی به عنوان سنوات قابل قبول بازنشستگی ثبت کرد.
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام
چنین چیزی در قانون نقل و انتقال حق بیمه یا بازنشستگی مصوب ۶۵/۰۳/۲۷ ، قانون نحوه تعدیل نیروی انسانی دستگاه های دولتی مصوب ۶۶/۱۰/۲۷  و ماده ۴۲ قانون برنامه سوم توسعه(تنفیذی در ماده ۱۰۳ و بند ب ماده ۲۸ قوانین برنامه های چهارم و پنجم؛ که در برنامه ششم توسعه تمدید نشد)پیش بینی نشده است. اما خاطر نشان می سازد، صندوق مقصد، مابه التفاوت حق بیمه سوابقی را دریافت می کند که کسورات آن منتقل شده باشد.