در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
سلام

 بنده با سابقه بیمه 14 سال و اندی در صندوق بیمه نیروهای مسلح محفوظ متولد 1354 به اجبار ازخدمت بازخرید کرده

 با پاپوش تحت عنوان تخلف انضباطی؛ دوره زمان جوانی ام صرف خدمت به نظام صورت گرفته در حال حاضر کاری پیدا نمیشود ظلم ستمی که درحق ماوخانواده مان روا داشته حداقل ما بازنشست یامستمر بگیرمی کرد

 راهنمایی فرمائید آیا با این سابقه بیمه موجود امکان بازنشستگی یا مستمری در نیروهای مسلح وجود دارد
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

به نظر من بهتر است حق بیمه تان را به صندوقی دیگر مانند تامین اجتماعی انتقال داده و با گذشتن چند سال و تکمیل سوابقتان از طریق آن صندوق بازنشسته گردید . فقط احتمالا باید مبلغ مشخصی را برای انتقال سوابق پرداخت کنید . وقتی به خاطر تخلف بازخریدتان کرده اند امکان بازنشستگی از طریق آن سیستم را بدست نخواهید آورد .

با تشکر