در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام

 بیمه عمر در یکی از شعبات تهران خریداری نمودم آیا امکان انتقال آن به شعبات در استان های دیگر وجوددارد.

باتشکر
3 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)
با سلام
نیازی به همچین کاری نیست  اگر منظور شما  گرفتن قبض پرداخت حق بیمه است ؟
 شما با  در دست داشتن  قرارداد بیمه عمر خود به هرکدام از شعبات  شرکت بیمه ای که بیمه عمر خریداری نمودید  در هر کجای ایران  مراجعه کنید  موظف به انجام کاره شما  و حتی پاسخگو به سوالات   شما هستن .