در بیمه درمان تکمیلی توسط (7,050 امتیاز)
سلام

بیمه ای که بالاترین پوشش برای هزینه های دندانپزشکی را ارائه دهد کدام است ؟ ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در حتل حاضر بدلیل هزینه های بالای درمان خصوصا دندان پزشکی،بیمه های تکمیلی حداکثر سقف بیمه دندانپزشکی،بین یک تا ۲ میلیون تومان است،بدلیل هزینه های بالای آن که ناشی از گرانی لوازم دندانپزشکی است.

بعضی از افراد نیز با ثبت شرکت در این زمینه سعی در ارایه این خدمات نموده اند،ولی بدلیل اینکه اکثرا بصورت کارت های تخفیف می باشند و هیچ نظارتی در زمان درمان افراد در این مراکز وجود ندارد،کیفیت این خدمات بسیار بسیار کم و پایین بوده،و در بیشتر مواقع پزشکان بی تجربه یا کم تجربه و با استفاده از مواد بی کیفیت ،اقدام به دادن این خدمات می نمایند که در اکثر مواقع باعث خرابی زودتر از موعد و مجدد دندانهای ترمیم شده و خسارات زیادی به افرادی که این خدمات را دریافت نموده اند گردیده.

در حال حاضر بنده با مرکزی قرارداد دارم که کار ترمیم دندان را بصورت حرفه ای و تخصصی شروع نموده اند و فعلا ۲ مرکز در خیابان آپادانا و پل سید خندان دارند و کیفیت و نوع مواد مصرفی را با خود بیمار هماهنگ نموده و هرگونه خدمات دندانپزشکی را با ضمانت های ۳ساله به مشتریان خود ارایه مینمایند.