در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام
شغل اینجانب کار با پرتو و در رده الف می باشد.  دی ماه سال گذشته مجلس شورای اسلامی پرتوکاری را جزو مشاغل سخت و زیان آور تصویب کرده استو گفته می شود که در قانون برنامه ششم توسعه پیش بینی شده است.

حال می خواستم بدونم که این قانون به بیمه تامین اجتماعی ابلاغ شده و می توانم طبق این قانون بازنشسته شوم.
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
شما باید از طریق کمیته مشاغل سخت و زیان آور اقدام نمایید و در صورت تأیید شغل شما به عنوان سخت و زیان آور، می توانید از موضوع ماده 76 قانون تأمین اجتماعهی استفاده کرده و بازنشسته شوید.