در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام من تازه بیمه عمر شدم.وام میتونم بگیرم؟
4 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

معمولا بیمه های عمر زیر ۶ ماه از زمان صدور،نه قابلیت بازخریدی دارند و نه برداشت وام،زیرا پس انداز و اندوخته بیمه نامه هنوز به مقداری که باید نرسیده است.

ضمنا مبلغ این پس انداز،در هر شرکت بیمه ای باید به یک حد نسابی رسیده باشد تا قابل برداشت باشد.

مثلا در بیمه پاسارگاد،پس از گذشت ۶ ماه و رسیدن اندوخته به حداقل ۲،۰۰۰،۰۰۰ ریال،بیمه گذار میتواند تا ۹۰٪ از این مبلغ را تقاضای وام دهد.