در بازنشستگی و مستمری توسط (190 امتیاز)
با سلام

اول تیر 96 بخشنامه ای ابلآغ شده است که در آن روش جدید محاسبه مستمری کسانی که مدتی از اضافه کار آنها حق بیمه کسر می شده است را ابلاغ کرده اند .

آیا این روش جدید برای کارکنان شرکت های خصوصی نیز اجرا می شود ؟ اگر جواب مثبت است برای کسانی که در دو سه سال آخر از اضافه کارشان حق بیمه کسر شده است روش جدید نفع دارد یا ضرر

با سپاس
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بله مانعی برای اجرای آن نیست . قطعا نفع دارد .

با تشکر