در بیمه بیکاری توسط (140 امتیاز)
با سلام و احترام

حدود 8 ماه پیش بدلیل تعطیلی کارگاه بیکار شدم و بلافاصله درخواست بیمه بیکاری دادم .

دادخواست اول پس از سه ماه بدلیل عدم تایید رابطه کارگر و کارفرمایی باطل شد . گفتند دو ماه بعد یک دادخواست جدید باید بدهم .

بعد از دوماه که برای دادخواست جدید مراجعه کردم پرونده را بدون دادخواست ب کمیسیون مخصوص کارگاههای تعطیل شده ارجاع دادند و نهایتا یک ماه پس از کمیسیون ، به نفع من رای صادر شد .

موافقت نهایی با برقراری بیمه بیکاری هم امروز اعلام شد . برای این مدت هم حقوق پرداخت می شود؟
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
بیمه بیکاری در صورت تأیید بایستی از تاریخ پایان کار محاسبه و پرداخت شود.