در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده حقوق ماهانه ام 1500000 تومان است اما متوجه شدم شرکت بیمه من را بر اساس حداقل مزد

 یعنی حدود 1 میلیون پرداحت کرده.

میتونم شکایت کنم؟

15 ماه به این شکل پرداخت کردن چقدر خسارت باید به من پرداخت کنن؟

اگه پرداختی به عنوان جریمه به من صورت نگیره پس  اگه شکایت کنم چه امتیاز هایی داره  ؟

اینم بگم یکی دو ماه دیگه هم کلا قراردادم و همکاریم با این شرکت تمومه
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

خسارتی به شما پرداخت نمی شود . شما باید به شعبه تامین اجتماعی مربوطه شکایت کرده و درخواست بازرسی تحقیقی بنمائید . در صورتیکه شکایت شما مورد تائید سازمان تامین اجتماعی قرار بگیرد حق بیمه دقیق با جریمه های مربوطه از کارفرما وصول می گردد . هر چند پرداخت دقیق حق بیمه در درجه اهمیت ثانویه برای شعب قرار دارد .

با تشکر