در پرداخت حق بیمه توسط (430 امتیاز)
سلام

چه زمان و چگونه ميتونيم حق بيمه پرداختيمون به سازمان رو افزايش بديم؟

در هر زمان كه بخواهيم ميتونيم اين كارو بكنيم يا در زمان هاي مشخصي ميشه اين كارو كرد؟

براي افزايش حق بيمه سيستم خاصي وجود داره يا هر اندازه كه بخواهيم ميتونيم افزايش بديم؟

افزايش حق بيمه پرداختي به افزايش حقوق بازنشستگي ختم ميشه؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

1- هر زمان بخواهید می توانید این کار را انجام دهید مشروط بر اینکه بیمه خویش فرما نباشید ! و البته در 2 سال آخر محدودیت هائی وجود دارد !

2- باید نوع بیمه تان را مشخص فرمائید ؟

3- در چه زمانی و با چه نوع بیمه ای ؟ مشخص فرمائید ؟

4- بله

توضیح اضافی : سوالتان را دقیق تر و ساده تر بفرمائید بهتر جواب می گیرید دوست من !

با تشکر